Onze sponsors

maken het verschil

“De provincie is actief op veel beleidsterreinen zoals ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer, economie, agrarische zaken, milieu, recreatie, natuur en landschap, welzijn en cultuur.”

PROVINCIE GELDERLAND

“Krachtige software voor e‑mailmarketing en marketing automation. Verzend automatisch e‑mailcampagnes op basis van data en gedrag.”

COPERNICA

“Wat brengt een gebouw tot leven? In de afgelopen honderd jaar hebben wij geleerd dat het niet in de stenen zit, maar in de mensen. Want door erin te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis.”

VAN WIJNEN

Farm Frites

“Farm Frites werd opgericht in 1971 en is gebouwd op gedegen plattelandswaarden als puurheid, authenticiteit, familie en agrarische kennis en kunde. We zijn begaan met de natuur en de gemeenschappen om ons heen en streven ernaar om de belangen van klanten, consumenten, boeren, werknemers en omwonenden te dienen. ”

FARM FRITES

Porsche Centrum Gelderland

“Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland, gelegen in het oosten van Nederland.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod aan jongensdromen.”

PORSCHE CENTRUM GELDERLAND

“Apeldoorn is a municipality on the Veluwe in the Dutch province of Gelderland. The capital is the city of the same name.

APELDOORN

“Samen voor een gezond gelders sportklimaat! Gelderland: sportprovincie van Nederland!”

GEZOND GELDERS SPORTKLIMAAT

Dataverzekering.nl

“Verzeker uw bedrijf tegen de gevolgen van hacken en cybercrime!”

DATAVERZEKERING.NL

“Meer dan 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van Geldersch Landschap & Kasteelen.”

GELDERSCH LANDSCHAP & KASTELEN

“Axia is een innovatief veredelingsbedrijf in groentezaden voor gestookte en ongestookte glasteelt, zowel belicht als onbelicht.
Ons veredelingsprogramma kenmerkt zich door een sterke focus op smaak en op gezonde inhoudsstoffen, gecombineerd met een meer dan interessante omzet. Wie voor Axia kiest, kiest voor het hoogst haalbare resultaat.”

AXIA VEGETABLE SEEDS

“Midden jaren zestig van de vorige eeuw is Teun Vreugdenhil begonnen met een tractor en een aanhangwagen. Inmiddels hebben zonen Ton en Tim het bedrijf over genomen. 24 uur per dag en 7 dagen per week op weg om uw goederen op plaats van bestemming te krijgen.”

T. VREUGDENHIL TRANSPORT

“  Bij Hillcroft trainen en concurreren we zowel in plezier rijden als gecombineerd rijden. Volg Misdee Wrigley Miller op haar ongelooflijke reis! ”

HILLCROFT FARM – COMBINED DRIVING

“Live Oak gaat haar 28e jaar in en geldt als het grootste internationale paardensportevent in de USA met internationale mensport en springsport. Elk jaar verwelkomen we de beste menners, ruiters, rijtuigen en eigenaren uit Europa en Noord Amerika.”

LIVE OAK INTERNATIONAL

“Met generaties diepe wortels is Hermitage een klassiek paardenbedrijf in Oldham County, Kentucky. In 1800 werd het landgoed gekocht en het is twee eeuwen een agrarisch bedrijf geweest. Tegenwoordig grazen volbloedpaarden op dit productieve landgoed, waar je ook terecht kunt voor bruiloften, partijen en evenementen.”

HERMITAGE FARM

“Wilt u op de Veluwe overnachten? De Cantharel beschikt over 157 sfeervolle hotelkamers en suites. Hier staan comfort en luxe voorop. Van nieuwe comfort- en familiekamers tot aan suites met sauna en tuinsuites. Een ideaal verblijf voor als u wilt ontspannen, fietsen of paardrijden op de Veluwe.”

VAN DER VALK HOTEL APELDOORN – DE CANTHAREL

“Bark Packaging Group is een groep van een drietal bedrijven bestaande uit Bark Verpakkingen BV, Bark Innovations BV en Dutch Pack International BV. De strategische focus van de groep is puur en uitsluitend gericht op verpakkingsgerelateerde en verpakkingsrelevante activiteiten.”

BARK PACKAGING GROUP

Wilt u ook onze sponsor zijn?

Neem contact op