Ladies Day

Op zondag hebben dames een
streepje voor in Beekbergen.

Tijdens de traditionele Ladies Day worden alle dames, zowel de genodigden als de toeschouwers, gevraagd om een mooie hoed te dragen. Want wat is nu een feestelijker gezicht dan al die prachtige hoeden rondom het hoofdterrein op de spannende laatste dag van de menwedstrijd!
De dame met de winnende hoed krijgt naast een prachtige ereprijs ook de eer als passagier op het rijtuig van een van de winnaars mee te rijden in de prijsuitreiking!
Naast de hoedenwedstrijd vinden er tal van andere activiteiten plaats op zondag. In het promodorp kunt een keuze maken uit één van de gezellige en sfeervolle restaurantjes waarbij uiteraard de high tea niet ontbreekt op de menukaart! De overheerlijke chocoladefontein en de schitterende hoedenstand maken de Ladies Day compleet.

In Memoriam Jeroen Laponder Trofee

Tijdens de Ladies Day op zondag wordt er traditioneel een hoedenwedstrijd gehouden.

De winnares van deze wedstrijd ontvangt de ‘In Memoriam Jeroen Laponder Trofee’.
Jeroen Laponder overleed op 7 juli 2006 geheel onverwacht op 33-jarige leeftijd. Jeroen was als bestuurslid van de internationale menwedstrijd nauw betrokken bij het initiatief tot deze hoedenwedstrijd en de organisatie wil met deze speciale Trofee de herinnering aan Jeroen in ere houden.