De hele dag van negen tot zes was er vandaag actie op het hoofdterrein. Meer dan 40 tweespannen legden voor het oog van de vijfkoppige jury hun proef af.

De beste prestatie werd geleverd door Martin Hölle (Hongarije). De regerend wereldkampioen kreeg van alle juryleden het hoogste aantal punten en leidt nu het klassement met 33,13 strafpunten. De Australiër Tor van den Berge leverde een uitstekende prestatie: hij scoorde 41,92 en staat tweede. Beste Nederlander was Antonie ter Harmsel met 49,71 staat hij zesde.

Het VIP paviljoen werd aan het einde van de middag bezocht door ondernemers uit de regio voor een netwerkborrel. Zij konden het laatste stukje van de wedstrijd meemaken en genoten daarna van goede gesprekken onder het genot van een drankje en een hapje.

De dag wordt vanavond feestelijk afgesloten bij De Foyer met een feestavond voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond. DJ Chiel zorgt voor de muziek en het wordt extra feestelijk met schuim!

Morgen begint de wedstrijd om 10.00 uur met de dressuur van de VIP klasse, gevolgd door de Para Equestrians. Rond de klok van 12.00 u komen de vierspannen in de ring. De avond staat in het teken van het Charitydiner voor Parapaard.