Tijdens het Paardenspektakel is er op vrijdag 28 juni een Charity diner. Het goede doel is dit jaar sportfonds Parapaard.

Parapaard ondersteunt de gehandicapte paardensporter. Niet alleen mensen met een beperking die rijden op een manege, maar ook degenen die dusdanig gehandicapt zijn dat zij alleen met ligbedden te paard kunnen, zoals bij het zogenaamde huifbedrijden. Paardrijden heeft buiten een mentale opkikker ook een ongelooflijke goede werking op bijvoorbeeld spasmen, maar denk ook aan ingewanden die weer op gang komen door de beweging van de paarden waardoor mensen zich weer fysiek prettiger voelen.

De Charity avond begint om 18.30 uur met de ontvangst met een drankje. Daarna serveren we een heerlijk diner met natuurlijk een fantastische veiling met geweldige items en loterij voor het goede doel. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Jeroen KijkindeVegte en het geheel zal omkleed zijn met een spetterend optreden van de Spotlight Piano’s. We sluiten de avond af met een spetterend feest.

Losse stoelen kosten € 210,- en bij afname van een tafel voor 8 personen of meer zijn de stoelen €200,- per persoon. Tafels mogen in grootte variëren.
Deze avond wilt u niet missen. Boek uw stoelen of uw tafel bij Gabriëlle Röst via gabrielle@hethaarbosch.nl of Jeroen Willemsen: Jeroen@inzichtoptiek.nl