Het NK Vierspannen zal in 2018 worden verreden op de mooie accommodatie van het Riant Equestrian Centre in Beekbergen. De Nederlandse titelstrijd zal van 9 tot en met 12 augustus plaatsvinden en is onderdeel van de internationale wedstrijd.

De wedstrijd in Beekbergen stond in voorbije jaren al vaak borg voor prachtige evenementen en organiseerde ook al eerder met succes verschillende kampioenschappen. Mieke van Tergouw van Riant Equestrian Centre in het Gelderse Beekbergen is enthousiast: “Onze wedstrijd leent zich bij uitstek voor het NK vierspannen. Vorig jaar hebben we van al onze deelnemers positieve reacties gekregen. Door het vele publiek dat op ons evenement afkomt hebben we een wedstrijd met veel sfeer in een internationale entourage.”

Kanshebbers

Vorig jaar tijdens het NK in Horst greep Koos de Ronde de titel. Hij kreeg daarbij op het podium gezelschap van Bram (winnaar zilver) en IJsbrand Chardon. Het NK valt enkele weken voor de wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon. Voor aanvang van het NK maakt bondscoach Harry de Ruijter zijn team voor het wereldkampioenschap al bekend. De wedstrijd op het prachtige terrein van Beekbergen zal dan voor de menners de ideale gelegenheid zijn om de puntjes op de i te zetten en eventueel nog wat minder geroutineerde paarden extra ervaring op te laten doen.