Kids club on the move

Internationale Menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn in beweging. Stoere kinderen rijden pony!
Heb jij altijd al een keer willen weten hoe het is om pony te rijden?
Op zondagmiddag 6 augustus bieden wij gratis proeflessen aan op het terrein van Internationale Menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn op het Riant Equestrian Centre.

Wat je leert

De lessen bestaan uit 3 onderdelen:
1. Theorie
Hier wordt het één en ander over de pony’s en ponyrijden uitgelegd. Onder andere poetsen, opzadelen, de diverse gangen enzovoorts.
2. Proefles
De kinderen krijgen een proefles van een gediplomeerde instructeur van ongeveer 15 minuten. Uiteraard zijn er genoeg mensen aanwezig om de kinderen en pony’s te begeleiden.
3. Vragenrondje
Na afloop van de les kunnen de kinderen en ouders vragen stellen aan de maneges en meer informatie ontvangen over de lessen en geboden faciliteiten.

Nog meer

Behalve deelname aan de proeflessen kunnen de kinderen de diverse stands bezoeken en op de tribune naar verschillende menrubrieken kijken. Tijdens de lessen maakt één van de fotografen van Internationale Menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn foto’s van de kinderen. Deze foto’s kunnen na de les besteld worden.

Inschrijven

Inschrijven voor de proeflessen kan door het inschrijfformulier proeflessen 2017 volledig in te vullen en ondertekend naar Internationale Menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn op te sturen, te e-mailen of te faxen. Deelname aan de proeflessen is op eigen risico.
Let op VOL=VOL.