RSS

Welkom bij het Paardenspektakel Beekbergen

 • CAI Beekbergen 2015 gaat definitief door!

  21-11-2014
  De internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn 2015 gaat definitief door! Van 16 tot en met 19 juli staan de terreinen van Riant Equestrian Centre van Mieke van Tergouw in Beekbergen in het teken van de mensport. De twee-en vierspan paarden strijden in een internationale wedstrijd op 3-sterren niveau. Voor de enkel-, twee-en vierspanponymenners wordt een nationale wedstrijd uitgeschreven met enkele internationale gasten. lees verder....
 • Paardenspektakel Beekbergen kiest voor tweejarige cyclus

  19-03-2014

  Het bestuur van de internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn heeft er voor gekozen om voortaan een keer in de twee jaar het Paardenspektakel op de terreinen van Riant Equestrian Centre in Beekbergen te organiseren. De 29ste editie staat gepland in juli 2015. De eerder aangekondigde wedstrijd met Pinksteren 2014 komt te vervallen.

 • Bestuurslid Frank Reinders getrouwd!

  22-11-2013

  Frank Reinders, bestuurslid van de vrienden van BC Riant, is afgelopen vrijdag 22 november met zijn Marieke Kisjes getrouwd!

  Mieke van Tergouw had de eer om het prachtige bruidspaar, in een mooi donkerblauw rijtuig, naar het gemeentehuis van Apeldoorn te rijden.

 • Paardenspektakel op Horse & Country tv

  10-08-2013

  Tijdens het paardenspektakel hebben de makers van Horse & Country TV een programma opgenomen over de organisatie en achtergrond van het evenement.

 • Overwinning voor Bentley in Beekbergen

  22-07-2013

  Primeval Bentley bleef op zondag 21 juli in Beekbergen zijn grote concurrent Wander voor in de Anemone/PAVO Masterclass.

 • Exell koelbloedig naar de overwinning

  21-07-2013

  Vandaag maakte Boyd Exell in de vaardigheid zijn klus koud af. Zijn voorsprong gaf hij niet meer uit handen in het selectieve vaardigheidsparcours. Het publiek keek ademloos naar een hele spannende ontknoping. Lees verder

 • Hoed van Rita van Kruisbergen is het mooist

  21-07-2013

   Tijdens de ladies day in Beekbergen waren veel dames getooid met prachtige hoofddeksels. Degene met de mooiste hoed was vandaag Ria van Kruisbergen. Zij won de Jeroen Laponder Trofee en een prachtige bos bloemen.

 • Manegedag overweldigend succes

  21-07-2013

   Op zondagmiddag konden kinderen een gratis proefles ponyrijden nemen in de binnenmanege van Riant. De belangstelling was overweldigend. Lees verder

 • Officials in het zonnetje

  21-07-2013

  Aan het einde van dit jaar zullen de O-juryleden Peter Bonhof, Tjeerd Velstra en Gé König afscheid nemen als official in de wedstrijdsport. Al vele jaren is dit trio als jurylid verbonden aan het internationale evenement in Beekbergen. lees verder

 • Tom Engbers winnaar tweespanwedstrijd CAI Beekbergen

  21-07-2013

   Je kon een speld horen vallen tijdens de finale van de wedstrijd in Beekbergen. Het was ongekend spannend. De verschillen in de top 10 van het klassement waren klein en de vaardigheid was heel moeilijk. Geen enkele rijder was geheel foutloos.

Pages: 1 2 3 Next »