RSS

Welkom bij het Paardenspektakel Beekbergen

 • 30ste editie Paardenspektakel Beekbergen in 2017

  06-06-2025

  Het bestuur van de internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn heeft besloten om vast te houden aan haar in 2014 vastgestelde koers om een keer in de twee jaar het Paardenspektakel op de terreinen van Riant Equestrian Centre in Beekbergen te organiseren. De 30ste editie van deze prachtige twee-en vierspanwedstrijd wordt gehouden in 2017.

 • Karen Nieuwkerke winnares hoedenwedstrijd

  19-07-2015

  Op de traditionele Ladies Day op de slotdag van het internationale Paardenspektakel Beekbergen droeg een groot aantal dames de meest prachtige en uiteenlopende hoeden.

 • 26e nationale titel voor IJsbrand Chardon

  19-07-2015

  En dat was nummer 26! Vierspanrijder IJsbrand Chardon heeft tijdens het NK Vierspannen zijn 26e nationale titel binnengesleept. De rest van het erepodium op het Riant Equestrian Centre in Beekbergen werd bezet door de familie De Ronde. De broers Koos en Peter, beide afkomstig uit Zwartewaal, gingen respectievelijk met het zilver en brons naar huis.

 • Martin Hölle onverslaanbaar

  19-07-2015

  De Hongaar Martin Hölle kwam zag en overwon bij de enkelspan pony’s. Vanaf het eerste onderdeel, de dressuur, heeft hij de leiding in het klassement gehad en niet meer weggegeven. In de vaardigheid moest hij 0.37 strafpunten incasseren wegens tijdsoverschrijding.

 • Chardon vergroot voorsprong op De Ronde in NK-strijd

  18-07-2015

  IJsbrand Chardon heeft na de marathon zijn voorsprong op Koos de Ronde vergroot. Hiermee lijkt de routinier regelrecht af te gaan op zijn 26e titel als Nederlands kampioen vierspannen. Hij staat ruim negen punten voor op De Ronde, waardoor hij er zondag met de vaardigheid drieballen af mag rijden.

 • Kaf wordt van het koren gescheiden in de marathon

  18-07-2015

  Vandaag werden alle combinaties in Beekbergen op de proef gesteld in de zeven hindernissen tellende marathon, ontworpen door de Duitse O-parcoursbouwer Dr. Hartmut Kaufmann. Het weer zat de deelnemers enorm mee, met zo’n 22 graden en een frisse wind was het op Riant Equestrian Centre aangenaam vertoeven voor de paarden, de deelnemers en het in grote getale aanwezige publiek.

 • Chardon leidt na eerste dag NK

  17-07-2015

  Onder zeer zonnige, maar winderige weersomstandigheden liet IJsbrand Chardon vrijdag in Beekbergen zien alles op alles te zetten om voor zijn 26e titel van Nederlands kampioen vierspannen te gaan. Hij neemt met een score van 39.46 na de eerste dag van het NK Vierspannen de leiding in het klassement.

 • Den Elzen en Schuiling aan kop

  17-07-2015

  Vanmorgen ging de tweede wedstrijddag van het internationale Paardenspektakel in Beekbergen van start met de dressuur van de Para Equestrian menners en de Gelderse mentalenten.

 • Claudio Fumagalli wint dressuur tweespan paarden

  16-07-2015

  Bij de tweespan paarden gingen maar liefst 27 aanspanningen van start. Claudio Fumagalli reed een mooie dressuurproef, waarvoor hij een 40,64 score van de jury kreeg. De Italiaan, die werkzaam is op Riant Equestrian Centre van Mieke van Tergouw, gaat na deze eerste dag aan de leiding. 

 • Martin Hölle aan de leiding bij de enkelspan pony’s

  16-07-2015

  Donderdag ging het Paardenspektakel op Riant Equestrian Centre in Beekbergen van start met de dressuur voor de pony’s en de tweespan paarden. Tijdens deze zonovergoten dag won de Hongaar Martin Hölle bij de enkelspan pony’s met de 16-jarige ruin Sluypenberg’s Aron. 

Pages: 1 2 3 Next »