RSS

Welkom bij het Paardenspektakel Beekbergen

 • Beekbergen ontvangt paramenners

  16-02-2015

  De internationale samengestelde menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn ontvangt van 16 tot en met 19 juli naast de internationale twee-en vierspantop en de nationale ponymenners ook een aantal paramenners. Het Paardenspektakel Beekbergen maakt deel uit van de nieuwe KNHS-Para Men Trophy.

 • Nederlands Kampioenschap vierspan paarden naar Beekbergen

  20-12-2014

  De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) heeft het Nederlands Kampioenschap vierspan paarden toegekend aan de organisatie van de internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn. Het NK wordt van 16 tot en met 19 juli 2015 gehouden op de terreinen van Riant Equestrian Centre in Beekbergen.

 • CAI Beekbergen 2015 gaat definitief door!

  21-11-2014

  De internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn 2015 gaat definitief door! Van 16 tot en met 19 juli staan de terreinen van Riant Equestrian Centre van Mieke van Tergouw in Beekbergen in het teken van de mensport. De twee-en vierspan paarden strijden in een internationale wedstrijd op 3-sterren niveau. Voor de enkel-, twee-en vierspanponymenners wordt een nationale wedstrijd uitgeschreven met enkele internationale gasten. lees verder....

Pages: